Новини
Суспільство

На Хмельниччині провели в останню дорогу 26-річного бійця

На Хмельниччині 14 грудня в Старій Синяві прощалися з Андрієм Дзюбою – 26-тирічним бійцем 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Він загинув 11 грудня поблизу Новотроїцького Донецької області. Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

За словами начальника прес-центру ООС Андрія Агєєва ця втрата не бойова. Наразі, додав пресофіцер, триває розслідування обставин загибелі Андрія Дзюби. Прощатися з земляком прийшло кілька тисяч жителів містечка, які несли труну на руках до цвинтаря.

“Це був мій двоюрідний брат…я теж був в АТО, а він дивився на нас, старших, і теж хотів змужніти на війні”, – каже голова спілки учасників АТО Старої Синяви віталій Бакун.

Координаторка Хмельницького центру надання допомоги учасникам АТО Наталія Дзекар каже: тіло вдалося доправити з Донеччини без перешкод. За її словами, Андрій Дзюба-313-тий наш земляк, який загинув на війні чи від поранень після демобілізації.

“Він був доброю дитиною…Я вже не можу більше, скільки ж це ще буде все? Я вже телевізор не дивлюся, я вже просто не можу цього бачити!”, – говорить сусідка загиблого бійця Галина Юстимівна.

Провести бійця в останню путь зібралися кілька тисяч жителів Старої Синяви, його бойові побратими, родичі. В чоловіка залишилися молода дружина і дочка, якій ще не виповнилося 10 місяців.

Детальніше – у сюжеті Суспільного: 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter