Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині освітлять аварійно-небезпечну ділянку автошляху

Аби створити безпечні умови проїзду у темну пору доби на аварійно-небезпечному “Тещиному язику” встановлять освітлення по всій його протяжності. Для цього вже зроблено 151 отвір для влаштування фундаментів під опори для ліхтарів. Освітлення встановлюється в межах проведення капітального ремонту ділянки автодороги Н-03 Житомир-Чернівці у селі Гуменці біля Кам’янця-Подільського, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Окрім того, підрядна організація ТОВ “Енергтично-дорожнє будівництво” виконує земляні роботи із планування та укріплення відкосів та узбіч.

Нагадаємо, вчора увечері на “Тещиному язику” сталася серйозна ДТП – легковик влетів у вантажівку. 39-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Фольксваген Тігуан», виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з вантажівкою «DAF» під керуванням 36-річного жителя Чернівецької області, який рухався в протилежному напрямку. У результаті ДТП водій «Фольксвагена» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, переломів стегна, лівого передпліччя та забоїв. У його 39-річної пасажирки діагностували відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському відмовилися від підземного будівництва

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter