Новини
Події

У Нетішині відкриють головну ялинку міста та влаштують благодійну акцію

Сьогодні, 19 грудня, у День святого Миколая, о 17.00 у Нетішині на площі перед адмінбудівлею виконкому Нетішинської міськради відкриють головну ялинку міста

Як повідомляє прес-служба міськвиконкому, на нетішинців та гостей міста чекають: яскрава концертна програма, святково-розважальний концерт, участь в якому візьмуть талановиті колективи міста. Залишити світлину на згадку про свято містяни зможуть, сфотографувавшись у фотозонах. Також можна зробити це в компанії з казковими героями, які також будуть присутні на святі, аби потішити дітлахів та, можливо, й дорослих. Крім того, у місті запрацює резиденція святого Миколая. 

Також на святі всі бажаючі зможуть долучитися до шляхетної справи – взяти участь у благодійній акції «Відкрий серце для добра», під час якої можна буде придбати домашню випічку і гарячі напої. Всі зібрані кошти підуть на лікування 5-річної Маргарити Машук! У дівчинки діагностовано рідкісне захворювання – бульозний епідермоліз, хворобу «метелика»! Щодня батьки дівчинки борються з недугою, використовуючи дороговартісні бинти, мазі та харчування, тому кошти потрібні постійно.

Благодійна акція по збору коштів для Маргарити

Нагадаємо, вчора у Хмельницькому на майдані Незалежності з’явилося близько семи десятків ялинок, які привезли та прикрасили представники тергромад та районів Хмельницької області. Мета вчорашньої акці була не лише розважальна, а й шляхетна – на благодійному ярмарку та аукціоні збирали кошти для лікування маленького Дмитрика Шелудька, який також має рідкісне генетичне захворювання – анемію Фанконі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter