Новини
Суспільство

На Хмельниччині працівники поліції перевірили 155 гральних закладів

Масштабне відпрацювання, під час якого було перевірено 155 гральних закладів, провели працівники управління стратегічних розслідувань спільно з колегами з Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Рейди з виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2019 р. № 1325-р «Про протидію гральному бізнесу» та доручення міністра внутрішніх справ України проводили спеціально створені мобільні групи.

На даний момент жоден гральний заклад на Хмельниччині не функціонує. Обладнання, яке використовувалось для здійснення грального бізнесу, вивезене з приміщень. Спільно з органами місцевої влади проведений демонтаж вивісок, відповідної зовнішньої реклами, прибрані всі інформаційні стенди, які інформували про діяльність закладів. Мобільні групи продовжують проводити превентивні заходи щодо запобігання відновленню роботи гральних закладів. Також усі екіпажі поліції охорони, управління патрульної поліції, які заступають на службу, групи реагування патрульної поліції у районах націлені на моніторинг та контроль ситуації у цій сфері, – повідомив начальник ГУНП в Хмельницькій області Анатолій Щадило.

Нагадаємо, правоохоронці Хмельниччини розпочали досудове розслідування у шести кримінальних проваджень за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter