Новини
ДТП

ДТП на Хмельниччині: троє травмованих

На Хмельниччині минулої доби, 23 грудня, у ДТП травмувалися троє пішоходів. Про це повідомили у секторі комунікації поліції області. 

За інформацією поліції, близько 17.10 години в Хмельницькому по вулиці Толстого 61-річний хмельничанин на «ВАЗ 21093» наїхав на двох жінок 43 та 54 років, які перетинали дорогу по нерегульованому переході. Обоє потерпілих у міській лікарні.

“У результаті ДТП 43-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла та обширної гематоми голови. У 54-річної жінки діагностували пошкодження зв’язок на ногах та перелому лівої руки”, – повідомили правоохоронці.

А близько 17.40 години у Старокостянтинові по вул. Попова 43-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 66-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому потиличної кістки за закритої черепно-мозкової травми. Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter