Новини
Кримінал

Хмельницькі поліцейські з київськими колегами затримали підозрюваних у розбійному нападі

Повідомлення про те, що п’ятеро невідомих у балаклавах проникли у будинок мешканців села Брага Кам’янець-Подільського району та напали на трьох членів родини, надійшло до поліції Хмельниччини увечері 26 грудня.

Як йдеться у повідомленні поліції, застосувавши фізичну силу нападники зв’язали мотузками двох жінок (1949 та 1983 років народження) та 45-річного чоловіка, які були у будинку, після чого заволоділи 41 тисячею гривень, пенсійною банківською карткою та чотирма мобільними телефонами.

За допомогою розшукових та слідчих дій поліцейські встановили особи трьох підозрюваних: 36-річного мешканця Київщини, 52-річного донеччанина та 47-річного кам’янчанина. Їх розшукали та затримали на Київщині спільними зусилля поліції Києва, а також Хмельницької та Київської областей. Серед речей, які вилучили у підозрюваниз під час обшуку, – пістолет, пневматична гвинтівка, набої, балаклави та інші речові докази.

Наразі чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.187 (Розбій). Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфісчкацією майна. Поліцейські перевіряють їх на причетність до схожих злочинів та розушкують двох їхніх спільників.

Читайте також: На Хмельниччині засудили зловмисників, які вчинили розбійний напад на приватний будинок

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter