Новини
ДТП

З’явились нові подробиці ДТП зі службовою автівкою СБУ на Хмельниччині

Водія, якого підозрюють у скоєнні ДТП із двома загиблими, перевели  із нейрохірургічного до неврологічного відділення Хмельницької обласної лікарні. Чоловікові досі не оголошено підозру та не обрано запобіжний захід. Він продовжує лікування, повідомляє Суспільне. 

Нагадаємо, аварія сталась 25 грудня минулого року у селі Прибузьке Хмельницького району. Водій керував службовим автомобілем управління СБУ в Хмельницькій області. Лікарі кажуть, у водія автівки симптоми струсу головного мозку.

“Переведений до нас з нейрохірургічного відділення, де знаходився з 25 по 30, а 30 переведений до нас для продовження лікування, так як не потребує нейрохірургічного лікування і в статусі неврологічного є дійсно симптоми струсу головного мозку. Стан задовільний, з покращенням, приймає лікування, нікуди не відлучається. Стан його кращий і надіємося, що у понеділок вже його випишемо”, – коментує завідувач неврологічним відділенням Хмельницької обласної лікарні Олександр Костюк.

Як розповів заступник директора, начальник слідчого управління територіального управління Державного бюро розслідувань Сергій Кушнір,  водію не оголошено підозру та не обрано запобіжний захід. Наразі триває досудове розслідування, слідчі з’ясовують усі обставини аварії, в якій загинули 46-річний чоловік та 36-річна жінка.

“Слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частиною 3 як порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі двох і більше людей. Досудове розслідування на даний час триває. Призначено необхідні експертизи – судово-медичні експертизи, автотехнічні експертизи. За результатами проведених експертиз та оцінки інших здобутих доказів нами вже буде прийнято рішення щодо винуватості водія у даній автотранспортній пригоді.

Відомо, що водій, котрий перебував за кермом службового авто обласного управління Служби безпеки України, був тверезий. Якщо його вина у скоєнні ДТП буде доведена, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років.

Раніше патрульні назвали основні причини ДТП на Хмельниччині.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter