Новини
Суспільство

Новорічне диво подарували хворим дітям у Хмельницькому

Понад сотня дітей зустрічали цей Новий рік на лікарняних ліжакх Хмельницької обласної лікарні. Проте вони не залишилися без подарунків та гарного настрою. О 9 ранку 1 січня до них завітали аніматори, які влаштували дітлахам справжнє новорічне диво з розвагами, конкурсами та подарунками.

Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» разом із Mastercard вже третій рік поспіль допомагають зберігати дитячу віру в дива. Завдяки участі небайдужих українців понад три тисячі дітей, які змушені були зустріти Новий рік у лікарняних палатах, отримали подарунки з рук казкових героїв.

Свято маленьким пацієнтам влаштували клієнти ПриватБанку, які долучилися до акції «Звичайне диво». Українці просто здійснювали купівлі, розраховуючись картками ПриватБанку, та водночас переказували одну гривню після кожної транзакції на благодійність. До кожної благодійної гривні ще по одній додавали ПриватБанк і Mastercard.

Загалом в акції «Звичайне диво» взяли участь 99 369 українців. За період акції вдалося зібрати понад 5 409 267 грн. Також у рамках акції ПриватБанк власним коштом закупив та доставив медичне обладнання для дитячих лікарень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter