Новини
Суспільство

На Хмельниччині переносять заплановані масові заходи

Сьогодні вранці, 8 січня, в Ірані сталася авіакатастрофа українського літака, який виконував регулярний рейс за маршрутом Тегеран-Київ. Лайнер зазнав аварії невдовзі після вильоту з аеропорту в Тегерані. Внаслідок катастрофи загинуло 176 людей – всі, хто були на борту. На борту літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» перебувало 11 громадян України.

В зв’язку з цим масові заходи, які були заплановані на сьогодні у різних містах Хмельницької області, переносять. Так, парад вертепів, який мав відбутися у Хмельницькому о 16.00, перенесли на 11 січня, на 14.00

У Красилові сьогодні планувалося проведення свята “Коляда 2020”. Його також перенесли:

Станом на 12:30 офіційно в Україні ще не оголошено жалобу через загибель людей в авіакатастрофі. Сьогодні о 16:30 год. на площі Незалежності мали відбутися святкові заходи: святкова хода, спільна коляда просто неба, концертна програма в Центрі культури «Перлина», однак через трагедію, яка сталася в Ірані, свято «Коляда 2020» відбудеться в суботу, 11 січня, біля вертепу на площі Незалежності о 16:00, – повідомляє Красилівська міська рада.

Загальноміський вертеп і святкову коляду, які мали відбутися сьогодні у Кам’янці-Подільському біля Ратуші, також скасували. Про це повідомив міський голова Михайло Сімашкевич. А у храмах міста о 14.00 розпочалася велика Панахида за упокій загиблих в авіакатастрофі людей.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter