Новини
Суспільство

Нацгвардієць з Хмельницького затримав грабіжника

Начальник чергової служби військової частини 3053 старший прапорщик Віктор Загура, проводячи один з вечорів своєї відпустки у Старокостянтинові, прогулювався з дружиною центральними, святково прикрашеними вулицями. Містяни навколо мирно гуляли або поспішали у своїх справах. Раптом увагу подружжя привернула така картина: переходячи через пішодідний перехід, посковзнулася та впала, не втримавши рівновагу на слизькій дорозі, літня жінка з сумочкою в руках. Цієї ж миті до неї підбіг молодик та, вихопивши з рук жінки сумочку, кинувся навтьоки.

“Все трапилося блискавично. Я зреагував на те, що відбувалося, та одразу ж побіг наздоганяти грабіжника, що мав на вигляд років 20, – розповідає Віктор. – Помітивши переслідування, той заскочив у двері однієї з будівель. Але я знав, що з цього будинку є інший вихід, на другому боці вулиці. Швидко обігнувши будівлю, “зустрів” зловмисника на виході, з грабунком в руках. Тут стали в пригоді постійні тренування та практичне застосування під час служби прийомів, які допомогли знешкодити злочинця та утримувати його на місці до приїзду поліцейських, яких одразу ж викликав”.

Як з’ясувалося пізніше, це вже не перший злочин на рахунку затриманого і подібна схема пограбунку містян була у нього звичною та відпрацьованою. Наразі чоловік перебуває в руках поліції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter