Новини
Суспільство

Завтра на Хмельниччині ховатимуть двох загиблих військових

Як ми уже повідомляли, заупокійна панахіда по Сергію Рацуну, який загинув в зоні проведення ООС, відбудеться завтра, 9 січня, о 10.00 у Славуті на вулиці Сокола, 15/б. Громадське прощання відбудеться об 11.30. в міському Палаці культури. Поховають загиблого військового на “Новому кладовищі” міста Славути.

Сергій Рацун, 1976 року народження, народився в селі Москвитянівка Полонського району Хмельницької області. Старший солдат, механік-водій 93-й окремої механізованої бригади. Загинув 5 січня поблизу селища Кримське Новоайдарського району Луганської області в результаті смертельного кульового поранення, отриманого від снайпера.

Також завтра, 9 січня, в селі Богданівка Волочиського району Хмельницької області, о 10.00 розпочнеться прощальна панахида за загиблим на Донбасі Сергієм Дичеком.

Сергій Дичек, 1972 року народження, житель Волочиська, військовослужбовець 130-го окремого розвідувального батальйону. Загинув 5 січня в районі хутора Вільний (Золоте 4, що входить до складу міста Золоте), в результаті підриву вантажного автомобіля ГАЗ-66, ймовірно, протитанковій на міні ТМ-62. Поховають військовослужбовця на сільському кладовищі. У нього залишилися мати, дружина і двоє дітей.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter