Новини
Суспільство

У Нетішині обікрали недобудований майданчик для вигулу собак

У період з 31 грудня по 7 січня в Нетішині вкрали 5 встановлених металевих стовпчиків  на земельній ділянці по вул. Шевченка, де на початку жовтня минулого року волонтери почали облаштовувати майданчик для вигулу домашніх собак. Про це повідомляється на сайті міської ради.

Як кажуть у міській раді, металеві стовпці почали «муляти очі дбайливому господарю». Він вирішив, що ці стовпці йому дуже потрібні – було силоміць виламано 4, а 5-го викопано разом з бетоном. Тож, щоб решта стовпчиків не стала поживою для злодіїв, 8 січня їх викопали працівники КП «Благоустрій».

«Волонтери – захисники тварин брали на себе зобов’язання обладнати майданчик для вигулу домашніх собак. З міського бюджету виділено кошти для закупівлі всього необхідного. КП «Благоустрій» було надано транспорт, щебінь, пісок… До справи тоді залучились лише декілька волонтерів. Коли зрозуміли, що робота важка – на тому весь їхній ентузіазм закінчився. Отже, ми чекаємо ініціативи від захисників тварин. Будь ласка, організовуйтесь і будуйте майданчик для вигулу своїх собак. Земельна ділянка виділена, матеріали закуплені. Але це потрібно робити оперативно, щоб недобудований майданчик не став приманкою для злодіїв», – так прокоментував ситуацію міський голова Олександр Супрунюк.

За кошти міського бюджету для майданчика для вигулу домашніх тварин було закуплено 49 стовпчиків, 48 секцій металевої сітки та кріплення на загальну суму 55тис.410 грн.

Як повідомив Віктор Кондрацький, директор КП «Благоустрій», окрім викрадених стовпців, за останній тиждень у місті зламано 3 елементи на дитячих майданчиках та урну для сміття в місці годування тварин по вул. Шевченка.

Нагадаємо, в Нетішині розпочали роботу по облаштування території для тимчасового утримання безпритульних тварин, площею 0,5 га. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter