Новини
Офіційно

Агенцію регіонального розвитку Хмельниччини очолила нова директорка

Після того, як Роман Примуш був призначений першим заступником голови Хмельницької обласної держадміністрації, в Агенції регіонального розвитку (АРР) Хмельницької області відбулися кадрові зміни. На його місце Наглядова рада АРР призначила Катерину Савчук, яка до того була менеджеркою з регіонального розвитку в АРР та Програмі «U-LEAD з Європою», повідомляє “Є”. Новій очільниці агенції встановили випробувальний термін – три місяці.

Катерина Савчук має досвід реалізації проектів міжнародної технічної допомоги. З 2005 року реалізовує проєкти за кошти Європейського союзу, Програми розвитку ООН, українського фонду соціальних інвестицій та Міжнародного фонду «Відродження».

Одним із головних напрямків роботи агенції, за словами нової директорки, буде реалізація реальних інвестиційних проектів для області.

Наприкінці минулого року рішенням обласної ради було спрямовано півмільйона гривень на виконання у 2020-му заходів “Програми фінансової підтримки функціонування Агенції регіонального розвитку Хмельницької області на 2019-2021 роки”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter