Новини
Кримінал

На Хмельниччині менеджера мережі АЗС підозрюють у привласненні талонів на пальне

Слідче управління ГУ Національної поліції України в Хмельницькій області проводить досудове розслідування за фактом привласнення майна товариства, яке займається реалізацією пального. Під час слідства встановлено, що матеріальні цінності присвоєно менеджером підприємства, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Як йдеться у повідомленні, упродовж 2017 року, з метою особистого збагачення, шляхом внесення до бухгалтерської звітності недостовірних даних, жінка привласнила талони майже на 700 тисяч літрів палива на загальну суму понад 8,8 мільйона гривень.

В ході досудового розслідування, на теперішній час уже колишній працівниці товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах) КК України.

Наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування, та вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському ліквідували незаконний акцизний склад

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter