Новини
Кримінал

Поліцейські розкрили підпал будинку на Хмельниччині

Поліцейські розкрили підпал житлового будинку і господарського приміщення у с. Сербівка Старокостянтинівського району та упродовж кількох годин затримали палія. Ним виявився колишній співмешканець власниці домогосподарства, повідомили у поліції області.

Зазначається, що 14 січня близько 23.40 години від працівників ДСНС до поліції надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку та розташованому поруч з ним господарському приміщенні. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

“Слідчі з`ясували, що займання сталося в результаті підпалу. В ході оперативних заходів правоохоронці упродовж кількох годин встановили особу палія. Ним виявився колишній співмешканець власниці домогосподарства”, – розповіли у поліції.

55-річний підпалив веранду будинку та двері у господарське приміщення. Обидві будівлі знищені вогнем. Під час пожежі ніхто не постраждав.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Розслідування триває.

Нагадаємо, напередодні нового року рятувальників Хмельниччини п’ять разів піднімали по тривозі.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter