Новини
Суспільство

Підприємець з Хмельницького бореться за справедливість на українському кордоні

Власник підприємства “Рівненський льонокомбінат” (ТМ Goldi), екс-хмельничанин Олег Червонюк розповів про неприємну ситуацію, що сталась днями на кордоні.

За його словами, запрошених з Туреччини фахівців не пропустили. Мовляв, «незрозуміла мета візиту». Хоча їх дуже чекали у Рівному і зокрема на підприємстві. 

“Суть в тому, що четверо фахівців із Туреччини, офіційно запрошених Рівненським льонокомбінатом (ТМ Goldi) для навчання працівників роботі на новому обладнанні, також наша компанія придбала їм квитки, були затримані у львівському аеропорту, їх утримували (12!) годин — без перекладача, пояснень, змусивши підписувати сформовані українською мовою документи, яких вони не могли прочитати, звісно. Усе скидалося на те, що просто чекали хабара. А не отримавши – бюджетним коштом відправили назад до Туреччини – це 35 тисяч гривень. Багато це чи мало хай скажуть учитель, лікар, чи пенсіонер, яким платять із бюджету,” – написав він у Фейсбуці.

Як він наголошує, особливо цинічними є формулювання рішення: “незрозумілість мети візиту”, а також той факт, що юристів підприємства змусили везти з Рівного оригінали документів, пообіцявши після цього впустити партнерів.

Тож колектив Рівненського льонокомбінату (ТОВ Т-Стиль, ТМ Goldi) збирається влаштувати мітинг біля Львівського аеропорту і Західного управління Держприкордонслужби у Львові. Вимагають відшкодувати збитки і принести вибачення. В офіційному зверненні йдеться про суму збитків 57 тисяч гривень.

Акція відбудеться у понеділок 20 січня.

Довідка. Олег Казимирович Червонюк. Голова спостережної ради ТОВ «Т-Стиль». Народився 12 травня 1972 року в Хмельницькому. Вищу освіту здобув у Технологічному університеті Поділля. Після шести років роботи на заводі (1995 року) почав займатися підприємницькою діяльністю. У 2008 році придбав цілісний майновий комплекс Рівненського льонокомбінату, який нині є найбільшим і головним підприємством групи виробничих компаній, об’єднаних у ТОВ «Т-Стиль».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter