Новини
Суспільство

В ОТГ на Хмельниччині відкрили після реконструкції сільський клуб і бібліотеку

У Славутській ОТГ відкрили після реконструкції сільський клуб і бібліотеку. Заклад культури оновили у селі Голики, повідомляє пресслужба Славутського МВК.

“У селі клуб – це осередок культури і відпочинку, де можна збиратися, багато чому навчитися, передавати свій досвід, співати пісні, танцювати, вишивати, плести, шити, створювати своїми руками чарівну красу. Це місце, де кожен матиме можливість поринути у світ прекрасного, розвивати свої творчі здібності та отримувати задоволення від мистецтва”, – відзначили у виконкомі.

Тут обладнали електроопалення, встановили підвісні стелі, вирівняли та пофарбували стіни. Також укладено підлогу, виконано оздоблювальні роботи, придбано акустичну апаратуру та інше обладнання, встановлено дверні блоки. Залишилося лише виконати благоустрій прилеглої до приміщення території та утеплити будівлю. Сьогодні приміщення клубу не впізнати. Відтепер жителі сіл матимуть змогу в комфортних умовах проводити святкові заходи та дозвілля.

Обряд освячення приміщення клубу здійснив місцевий священик, отець Іван. Початок роботи оновленого закладу відзначили святковим концертом за участю талановитих дітей, аматорів, місцевих колективів та запрошених гуртів.

“Наше стратегічне завдання було створити умови для навчання, та щоб люди мали місце – храм культури, мистецтва, де можна буде збиратися, займатися, презентувати себе. Крок за кроком ми спільно йшли до втілення цього задуму. Цей шлях був непростим, але ми його подолали і сьогодні маємо можливість насолоджуватися цією непересічною подією”, – привітав присутніх з визначною подією голова Славутської об’єднаної територіальної громади Василь Сидор.

Як додав виконуючий обов’язки старости сіл Варварівка та Голики Василь Конченко, за короткий період часу село має багато проектів, втілених в життя – це і благоустрій, і школа, і клуб.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter