Новини
Суспільство

У Нетішині комунальники оперативно ліквідували зимові “подарунки”

22 січня увечері Нетішин, чи не вперше за січень, трохи притрусило снігом. Такий зимовий “подарунок” комунальники зустріли у всеозброєнні. Роботи з розчищення доріг міста почали о четвертій ранку. Спочатку посипали вулиці у висотній та садибній забудовах, потім перебралися у Старий Кривин, повідомляють у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради .

Крім цього, з двох тракторів розкидали піщано-соляну суміш на широкі тротуари та внутрішньодворові дороги. Проте не всі так ділянки вдалося убезпечити.

«В дворах висотних будинків на заваді стали припарковані автомобілі. Тому посипали там, куди можна було заїхати», – констатували комунальники.

З 5-ої ранку дорожні працівники, двірники та озеленювачі вручну посипали вузькі тротуари, очищували від ожеледиці та посипали піщано-сольовою сумішшю мости, території біля автобусних зупинок. Подібні роботи проводилися і в Старому Кривині.

О 7-ій ранку почали наводити лад в парку біля альтанок, а згодом, після прибирання території міського пляжу, трактор з щіткою та відвалом очистив від снігу широкі доріжки і площу перед сценою.

Читайте також: На Хмельниччині планують побудувати дві нові об’їзні дороги

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter