Новини
Суспільство

На Хмельниччині шукають керівника департаменту охорони здоров’я: які вимоги і зарплата

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет днями оголосив конкурс на посаду директора обласного департаменту охорони здоров’я. Новому керівнику обіцяють майже 11 тисяч гривень окладу та інші виплати.

Серед вимог до претендентів – вища освіта за ступенем не нижче магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Зазначимо, що з серпня 2014 року обласний департамент охорони здоров’я очолював Яків Цуглевич. Наприкінці минулого року Хмельницька обласна рада затвердила його призначення керівником комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна лікарня».

Майбутньому директору департаменту обіцяють 10 тисяч 990 гривень окладу, а також інші передбачені чинним законодавством виплати. Призначення буде безстроковим.

Безпосередньо сам конкурс проходитиме 30 січня у формі електронного тестування.

Крім того, наразі в області триває конкурс на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна дитяча лікарня». Днями, 20 січня, до складу конкурсної комісії з визначення директора цієї лікарні були включені представники фракцій обласної ради. Наразі немає остаточної інформації, коли пройде безпосереднє визначення очільника медзакладу.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter