Новини
Кримінал

Вибух на Хмельниччині: є загиблий

Внаслідок вибуху на Хмельниччині загинув 27-річний чоловік. Про це повідомила поліція Хмельницької області.

“Працівники поліції Хмельницької області розслідують обставини вибуху у дворі однієї з багатоповерхівок Старокостянтинова, в результаті якого загинув 27-річний чоловік”, – йдеться у повідомленні.

Подія сталася одразу після півночі 26 січня. До чергової частини Старокостянтинівського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на подвір‘ї поруч з п‘ятиповерхівкою вибухнув невідомий предмет і загинула людина.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та вибухо-технічна служба Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

В ході обстеження місця події та проведення слідчих дій поліцейські з‘ясували, що у дворі вибухнула граната «РГД-5». Ймовірною причиною вибуху стало незаконне поводження з вибуховими речовинами місцевого мешканця, який від отриманих травм загинув на місці події.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України – Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter