Новини
Здоров’я

У Нетішинській ОТГ продовжили карантин

З 27 по 31 січня у Нетішині зареєстровано 699 хворих на ГРВІ, в тому числі 27 хворі на грипу: дітей до 17 років захворіло 11 випадків, дорослих – 16. Таку інформацію надало Нетішинське міське лабораторне відділення ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» .

Епідемічний поріг за поточний тиждень перевищено на 16,6%. В порівнянні з минулим тижнем захворюваність зросла в 2 рази. Госпіталізовано за тиждень – 41 особу: 30 дітей та 11 дорослих. Летальних випадків не зареєстровано, повідомляє прес-служба міської ради.

Відповідно до розпорядження міського голови, карантинні заходи у Нетішинській ОТГ продовжено до 5 лютого 2020 року включно. Зокрема припиняється навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Нетішинської міської ОТГ, ПНЗ Будинку дитячої творчості, клубі «Юний технік», КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»; навчання у мистецьких школах «Нетішинська художня школа», «Нетішинська школа мистецтв»; проведення культурно-масових заходів, групових занять у КЗ «Палац культури міста Нетішина», КЗ «Будинок культури», КЗ «Старокривинський Будинок культури», міському краєзнавчому музеї; відвідування бібліотек-філій центральної публічної бібліотеки міської ОТГ.

Також рекомендовано тимчасово припинити експлуатацію СК «Енергетик», басейну, КДЮСШ.


Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter