Новини
Дозвілля

Святкуємо День закоханих у Кам’янці-Подільському

День святого Валентина у Кам’янці-Подільському обіцяє бути романтичним, цікавим і насиченим. У пресцентрі міськради планують подарувати містянам і гостям незабутні емоції.

Заходи проходитимуть у парку Героїв Євромайдану (за несприятливої погоди – у міському Будинку культури). Тут бажаючі матимуть можливість фотографуватися на тематичних фотозонах. Не обійдеться свято без виставки-ярмарку виробів ручної роботи. Крім того, члени Молодіжної ради допоможуть власноруч виготовити «валентинку» для коханої людини. Найактивніші учасники свята зможуть взяти участь у квесті, організованому молодіжним комітетом «U-Report».

Відбудеться в місті й молодіжна акція «Швидкі побачення», яка дасть нагоду знайти споріднену душу за п’ять хвилин. Для участі можна зареєструватися тут.

Також міська рада пропонує долучитися до благородної справи і допомогти маленькій кам’янчанці Вікторії Власюк, яка потребує підтримки в боротьбі з хворобою. Для неї Молодіжна рада ініціювала акцію «Дерево бажань».

Студенти вищих навчальних закладів обіцяють здивувати флешмобом «Кам’янець – місто закоханих». Молодь утворить «живе» серце.

Кульмінацією свята стане вітання закоханої пари, яка в шлюбі прожила 50 років і святкуватиме «Золоте весілля».

Завершиться вечір розважальною шоу-програмою «Велике весілля», де атмосферу справжніх весільних гулянь даруватимуть запрошені музичні гурти.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter