Новини
Кримінал

На Хмельниччині оперативно затримали підозрюваного у вбивстві

Конфлікт стався ввечері 10 лютого у селі Перемишель Славутського району. 11 лютого до поліції надійшло повідомлення про вбивство, а вчора, 12 лютого, поліцейські вже встановили і затримали підозрюваного.

Ним виявився 41-річний житель Сумської області, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Восени чоловік приїхав на Хмельниччину у пошуках роботи.

У вечір вбивства чоловіки разом розпивали спиртне. Під час застілля між ними виник конфлікт – спочатку в будинку, а згодом продовжився на вулиці. Підозрюваний наніс потерпілому декілька колото-різаних ран шиї та живота. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Після скоєного зловмисник втік з місця події. Знаряддя злочину і закривавлений одяг заховав на пустирі.

Вранці односельці виявили під парканом тіло 27-річного чоловіка і повідомили про це поліцію.

Правоохоронці впродовж доби встановили особу зловмисника і затримали його поблизу залізничної станції у Славуті. У скоєному чоловік зізнався. Йому оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter