Новини
Кримінал

Відвідини дискотеки закінчилися для полонського ліцеїста вироком суду

Полонський районний суд визнав винним 17-річного студента ліцею у нанесенні школяреві тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, і покарав його штрафом у розмірі 850 гривень. Крім цього, обвинувачений та його законний представник – батько, повинні відшкодувати потерпілому 1305 гривень майнової і 9 тисяч гривень моральної шкоди, повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Як встановив суд, 22 березня 2019 року ліцеїст на дискотеці в Полонській школі посперечався зі школярем і під час конфлікту двічі вдарив його кулаком в обличчя. Підліток з переламаними кістками носа і струсом мозку опинився в лікарні, а його кривдник – постав перед судом.

Під час судового розгляду було доведено, що неповнолітній ліцеїст завдав малолітньому школяреві ушкоджень, через які той змушений був звертатися по медичну допомогу та проходити лікування, яке обійшлося у понад тисячу гривень.

Оскільки обвинувачений не розкаявся у скоєному, а дані в суді покази не свідчать про його подальшу бездоганну поведінку, суд не знайшов можливим задовольнити клопотання адвоката щодо звільнення від покарання та застосувати примусовий захід виховного характеру, – зазначено у вироку.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду.

Читайте також: На Хмельниччині засудили злочинну групу, яка грабувала пенсіонерів

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter