Новини
Політика

Нардеп Жмеренецький пояснив, чому не приїхав у Славуту

Тиждень тому пресслужба Славутського міськвиконкому оприлюднила інформацію про те, що народного депутата України від 190 округу Олексія Жмеренецького запрошують на пленарне засідання сесії міськради, яке мало відбутися 14 лютого. У повідомленні зазначалося, що відповідного листа нардепу було відправлено 12 лютого.

В листі зокрема йшлося, що з народним обранцем хочуть обговорити тарифну політику та питання продажу земель сільськогосподарського призначення. Крім того, підприємців малого та середнього бізнесу Славути непокоять прийняті Верховною Радою України закони про застосування реєстраторів розрахункових операцій та про зміни у Податковому кодексі щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг. На цю тему з народним обранцем також хотіли поспілкуватися славутчани.

Проте Олексій Жмеренецький до Славути не приїхав. Як він пояснив на своїй сторінці у Фейсбук, дізнався він про це запрошення зі ЗМІ:

Той момент, коли дізнаєшся зі ЗМІ, що тебе запросили на засідання Славутської міської ради. Комунікацію налагодили. З паном мером поговорив по телефону. Домовилися, що зустрінуся із депутатами міської ради під час запланованої поїздки на округ.

Також нардеп попросив повідомляти йому інформацію про підприємства, які забруднюють навколишнє середовище. У відповідь виборці назвали Шепетівський цукровий комбінат та Понінківську картонно-паперову фабрику. Крім того, звернули увагу обранця на потреби людей, які проживають у 30-кілометровій зоні ХАЕС, та на актуальність питання дозвілля молоді.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter