Новини
Суспільство

Оголошено конкурс на посаду директора Старокостянтинівської лікарні

Старокостянтинівська районна рада оголошує конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Старокостянтинівська центральна районна лікарня».

Претенденти на посаду повинні мати вищу освіту ІІ рівня — магістр. До конкурсу допускаються кандидати, які мають спеціальність: «Управління та адміністрування», або «Публічне управління та адміністрування», або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки», або «Охорона здоров’я» та спеціалізацію «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи кандидатів на керівних посадах повинен бути не менше 5 років.

Однією з вимог до кандидатів є надання пропозицій щодо реформування КНП «Старокостянтинівська ЦРЛ» протягом одного року; заходи з виконання завдань КНП «Старокостянтинівська ЦРЛ» результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства; пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

Засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів відбудеться 17 березня.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатись на сайті Старокостянтинівської районної ради.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter