Новини
Офіційно

Президент призначив голову Хмельницької РДА

Розпорядженням глави держави від 25 лютого 2020 року головою Хмельницької районної державної адміністрації призначено Артема Багінського.

Артем Багінський – адвокат, помічник-консультант нардепа від “Слуги народу” Володимира Ватраса. В останній декларації нового очільника Хмельницької РДА зазначено, що він повністю володіє корпоративними правами та є кінцевим бенефеціарним власником “Адвокатське бюро “Артема Багінського”, ТОВ “Юридичне бюро Багінського” та ТОВ “Укрштамп” у м.Хмельницькому, повідомляє XM-inside.

Від зайняття незалежною професійною діяльністю торік отримав 362 782 грн доходу, його дружина – 10 320 грн соціальної допомоги по догляду за дитиною.

Разом із дружиною та двома дітьми Багінський має у власності квартиру площею 55.2 кв м у с.Грузевиця Хмельницького району та квартиру площею 49.4 кв м у Хмельницькому.

Також сім’я нового очільника РДА володіє автомобілем Geely FE-1 2012 р.в., має на банківських рахунках 7 754 грн та готівкою 14 000 дол.

Також у Багінського є 8 249 грн кредиту та 18 163 грн несплачених податкових зобов’язань.

Нагадаємо, за останній тижень Хмельниччина отримала 16 нових очільників райдержадміністрацій: 15 нових голів РДА було призначено 20 лютого, а вчора, 24 лютого ще нового керівника було призначено у Білогірську РДА.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter