Новини
Офіційно

У Хмельницькому знесуть незаконні паркани та гаражі

Виконком Хмельницької міськради прийняв низку рішень про знесення незаконно встановлених у місті конструкцій, а саме – парканів та гаражів.

Так, огорожі без дозвільних документів виявили під час обстеження території біля житлових будинків на вулиці Винниченка, 64/1, у провулку Індустріальному, 4 та на Львівському шосе, 65.

Також на Львівському шосе біля будинку № 55/1 та на вулиці Гастело, 15 виявили самовільно встановлені металеві гаражі, які підлягають знесенню у випадку, якщо на них не будуть надані дозвільні документи.

Власникам гаражів пропонують у термін до 15 березня 2020 року з’явитися в управління архітектури та містобудування (вул. Подільська, 10/1, каб. 222, тел.: 65-07-29) з дозвільними документами. У разі, якщо власники не з’являться, самовільно встановлені конструкції будуть демонтовані силами КП «Хмельницькбудзамовник».

Щодо огорож, то в термін до 15 березня 2020 року їхні власники мають їх розібрати самостійно. В іншому випадку паркани також демонтують комунальники, повідомляють у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter