Новини
Інфраструктура

Автошляхи Хмельниччини обстежать дорожники та поліція

До весняного комісійного огляду автодоріг загального користування державного значення приступили представники Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області та Нацполіції.

Обстежуватимуть автошляхи та залізничні переїзди області у період з 23 березня до 17 квітня. Перевірятимуть їхню придатність до експлуатації після зими та визначатимуть обсяги ремонтних робіт при підготовці до експлуатації влітку.

Особливу увагу під час обстеження планується приділити облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху, повідомляє прес-служба САД.

Також під час огляду фіксуватимуть стан покриття проїзної частини, узбіч, смуги відведення, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

Також проведуть моніторинг рекламних конструкцій, розташованих у смугах відведення доріг та майданчиків для здійснення габаритно-вагового контролю.

Усі виявлені недоліки в утриманні доріг та обсяги першочергових робіт фіксуватимуться в актах та приписах, які будуть доведені підряднику задля їх якнайшвидшої ліквідації.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter