Новини
Дозвілля

Музичний гурт з Хмельниччини записав пісню про вірус

Наталя Фаліон та гурт “Лісапетний батальйон” з села П’ятничани Чемеровецького району Хельницької області записали пісню про вірус та про те, як з ним боротися.

Наш гурт впевнений, якщо дотримуватись основних правил виживання в селі, жодна холєра не причепиться))) Трохи позитиву в цей напружений час не завадить. Будьте нам здорові, – написали на сторінці гурту у Фейсбук.

Довідка: Гурт став відомий після виконання пісні «Лісапєт» у травні 2013 у фіналі 5-го сезону телевізійного шоу СТБ «Україна має талант», одним із авторів якого є керівник гурту, директор місцевої музичної школи Наталя Фаліон. Хоча гурт і виграв 5 сезон «Україна має талант» у травні 2013 року з піснею «Лілапєт» та велику популярність ця пісня отримала ще раніше, у 2012 році, коли бабці з фольклорно-етнографічного ансамблю «Чиста криниця» з Орликівки Семенівського району Чернігівської області записали на відео та виклали у Youtube свій кавер у автобусі пісні «Лісапет» з репертуару гурту Відео «орликівських» бабусь стало вірусним і пісня «Лісапєт» стала широко відомою в Україні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter