Новини
Кримінал

На Хмельниччині взяли під варту пенсіонера, який побив сина

Напад стався в селі Січинці Дунаєвецького району Хмельницької області. Між батьком та його 27-річним сином виник конфлікт, у ході якого пенсіонер декілька разів вдарив потерпілого у голову. На той час обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Молодий чоловік ще зміг добігти до сусіднього магазину, де працює його тітка, і попросив про допомогу. Жінка одразу викликала «швидку», яка доправила потерпілого в реанімаційне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні. У чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму.

З лікарні про пацієнта з тілесними ушкодженнями кримінального характеру повідомили до поліції. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисника затримали.

Як інформує поліція Хмельницької області, чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

До речі, пенсіонер у 2004 році вже притягувався до відповідальності за вбивство дружини, матері потерпілого, і був засуджений до 12 років позбавлення волі.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter