Новини
Суспільство

Житель Хмельниччини розповів, чому застряг на Балі

Серед тих, хто нині не може повернутися з індонезійського острова Балі, є й житель Хмельниччини. Краянин опинився там ще два тижні тому. А тепер разом з сотнями інших співвітчизників змушений залишатися посеред океану.

Наші квитки скасували, і ми тут застрягли. Щось говорять про організацію екстреного чартеру в Україну, але якщо його ціна буде неадекватно висока, то нам простіше зависнути тут на місяць-другий на ці ж гроші, допоки не відкриють регулярні рейси, і авіакомпанія не замінить нам квитки”, – розповів чоловік, який виявив бажання залишитися не названим.

Українцям на Балі нині доступні ті ж розваги, що й раніше: мандрівки островом, катання на тарзанці, плавання, серфінг. Турист відзначає: йому та іншим подорожувальникам залишається лише насолоджуватися.

Завдяки епідемії цей острів зараз такий, яким він не буває ніколи: велелюдні місця порожні, лайнапи вільні. Ми отримуємо той відпочинок, якого не отримували люди до епідемії, – зазначив житель Хмельниччини.

Примітно, що під час пандемії ціни на індонезійському півострові на товари та послуги не зросли, як в Україні, а навпаки знизилися.

Можливо, все затягнеться до кінця весни. Індонезія скасувала штраф за прострочку візи, ціни в зв’язку з епідемією на все падають. Тому ми кайфуємо, – зізнався житель Хмельниччини.

За словами чоловіка, на  Балі також зафіксовані випадки інфікування COVID-19.  Як зазначає чоловік, туристи тут можуть розраховувати і на медичну допомогу.

Раніше повідомлялося: перші випадки інфікування COVID-19 в Індонезії  зафіксували 2 березня. Тоді ж влада оголосила про намір розміщати всіх таких громадян на безлюдному острові у спеціальній лікарні та карантинному центрі.

Читайте також: Які обмеження для хмельничан передбачає режим надзвичайної ситуації

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter