Новини
Суспільство

Брифінги з Хмельницької ОДА можна подивитися на Youtube

Практично з першого дня оголошення карантину у Хмельницькій обласній державній адміністрації проводять брифінги, в яких беруть участь очільник області Дмитро Габінет, його заступники та медики – головна лікарка інфекційної лікарні Оксана Піддубна та головний санітарний лікар Хмельницької області Олег Балашов.

Під час брифінгів можна з перших уст почути актуальну інформацію, яка стосується ситуації з поширенням COVID-19 на Хмельниччині, дізнатися про стан здоров’я хворих, про забезпеченість лікарів у медичних закладах, про життя області в умовах карантину тощо.

Брифінги транслюються щодня на сторінці ХОДА у Фейсбук, проте, якщо ви не маєте змоги дивитися їх онлайн, від сьогодні ви можете переглянути їх на YouTube-сторінці інтернет-каналу Nagolos TV.

Нагадаємо, канал Nagolos TV створений більше року тому. В архівах на Youtube можна знайти чимало цікавих та корисних сюжетів, які можна подивитися під час карантину, аби зробити вимушене перебування вдома цікавішим та змістовнішим. А підписавшись на канал, ви будете оперативно отримувати сповіщення про нові відео, які з’являтимуться на Nagolos TV.

Сьогоднішній брифінг можна подивитися за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter