Новини
Інфраструктура

Громадським транспортом у Кам’янці-Подільському зможуть користуватися не всі

Відсьогодні, 6 квітня, у місті Кам’янці-Подільському громадський транспорт курсуватиме для “вибраних” мешканців міста.

“У зв’язку з посиленням карантинних заходів Урядом, припинили роботу три медичних пункти, які мають ліцензію на передрейсовий мед- і техогляд водіїв та транспортних засобів. Через те маршрутні автобуси не можуть обслуговувати пасажирів. Медиків перевозитимемо й надалі, а решта підприємств і установ мають забезпечити доїзд своїх працівників самостійно”, – повідомив міський голова Михайло Сімашкевич зранку.

Очільник міста провів нараду з перевізниками та представниками поліції.

“Враховуючи, що в нас немає іншого транспорту, окрім маршрутних автобусів, будемо приймати рішення як забезпечити перевезення кам’янчан на рівні міста”.

Результатом наради стало таке рішення: від 7 квітня, крім “медичного”, буде додатково курсувати ще один комунальний автобус з селища цемзаводу до ВАТ “М’ясокомбінат”. Він перевозитиме виключно працівників тих сфер, які забезпечують життєдіяльність міста: працівників закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та
пивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

При собі необхідно мати посвідчення з місця роботи.

Водії та пасажири під час таких перевезень мають бути забезпечені засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками.

Цей транспорт курсуватиме за таким графіком:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter