Новини
Інфраструктура

Карантин – не перешкода покращенню благоустрою Хмельницького

У обласному центрі продовжуються будівельно-ремонтні роботи у дворах багатоповерхівок міста.

Зокрема, розпочато капітальний ремонт прибудинкової території будинку № 2 на вул. Гарнізонній, що у мікрорайоні Ракове. Тут планується виконати асфальтування території. Наразі працівники підрядної організації виставляють бортові камені.

Днями завершено роботи з влаштування пішохідної доріжки на вулиці Ракетників, 18.

Ще одна прибудинкова територія готується до оновлення. Так, для зручності хмельничан біля будинку № 55/3, що на Львівському шосе, підрядники вже розпочали роботи з влаштування сходів.

Також на радість малечі облаштовують дитячі майданчики з новими гойдалками та каруселями. У місті з’являються сучасні гірки з бізі-бордами та елементами спортивного обладнання. Цього року вже три дитячих майданчики з’явилося на подвір’ях житлових будинків, розташованих за адресами: вул. Довженка, 7; пров. Незалежності, 7; вул. Героїв АТО, 9 і 9/1. А на великому дитячому майданчику, що поруч з будинком № 7 на прв. Незалежності, встановили перший у цьому році тенісний стіл.

Продовжується і капітальний ремонт тротуару на вул. Козацькій, що у мікрорайоні Дубове. Для зручності пішоходів працівники підрядної організації вимощують його тротуарною плиткою. Наразі вже виконано 190 м² тротуару.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter