Новини
Дозвілля

Великодній ярмарок у Хмельницькому пройде дистанційно

Для мешканців обласного центру ярмарки, приурочені до великих свят, вже стали традиційними. Вже двічі у Хмельницькому проходили Різдвяні ярмарки, минулоріч вперше відбувся Великодній.

Цьогоріч карантин та введені в зв’язку з ним обмеження внесли корективи у життя міста. Великодній ярмарок, який повинен був стартувати 10 квітня та працювати до 10 травня, у центрі міста не відкриється. Проте, як зазначають його організатори, хмельничани таки матимуть змогу його відвідати. У вже звичному для багатьох дистанційному режимі.

Великодньому ярмарку 2020 бути! І ми починаємо вже за лічені дні, бо нічого не завадить нам святкувати Великдень і довгоочікувану весну. Протягом місяця усі підписники сторінки Великодній ярмарок зможуть дізнатись все про учасників ярмарку, відвідати їх онлайн магазини, отримати доступ до майстер класів, концертів, виставок та долучитись до благодійностіТож #залишайсявдома і малюй писанки разом з нами! – написали на сторінці ярмарку у Фейсбук його організатори.

Як зазначають у коментарях містяни, проблема може виникнути з улюбленими багатьма фотозонами, проте організатори пообіцяли, що подумають, як вирішити це питання, адже у місті є чимало креативних людей.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter