Новини
Кримінал

Хмельницькі копи виявили підробні документи у трьох водіїв

Два свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та одне водійське посвідчення з ознаками підробки виявили хмельницькі патрульні.

У обласному центрі на вулиці Західно-Окружній патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху транспортний засіб Pegeot 605, під керуванням 44-річного водія.

Як інформує поліція, під час перевірки документів, чоловік пред’явив інспекторам свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Перевіривши документ, за інформаційно-пошуковими базами Національної поліції, патрульні виявили, що відомості в наявному свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу та в базі даних не збігаються.

Цьогож дня на автодорозі Н03 “Житомир-Чернівці”, поліцейські зупинили транспортний засіб Seat Toledo, за кермом якого перебував 24-річний водій. У ході перевірки виявилось, що номер кузова у наявному документі та на автомобілі не збігаються.

Також, на автодорозі М12 “Стрий-Знам’янка”, правоохоронці зупинили автомобіль Ford Focus на іноземній реєстрації, під керуванням 43-річного водія. Під час перевірки документів, чоловік пред’явив патрульним посвідчення водія з ознаками підробки.

Виявилось, що за наявною серією та номером зареєстровано посвідчення водія на зовсім іншого громадянина, а 43-річний водій взагалі не має права керування транспортним засобом.

У всіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter