Новини
Дозвілля

Хмельницька ведуча Олена Польова влаштувала онлайн-концерт пісень Пугачової

«Я – мотиваторка та натхненниця», – так про себе розповідає відома хмельницька ведуча, співачка та тренерка Олена Польова. Ще 16 березня жінка повернула з-за кордону, тому протягом місяця перебувала на самоізоляції. З перших днів карантину вона вирішила показати своїм підписникам в Instagram: життя навіть під час дії суворих обмежень може бути яскравим.

Ось чому з’явилася ідея сольного концерту. Щойно повернулася, одразу ж сказала: я буду для вас і казки читати, і концерти влаштовувати. Тому ми з чоловіком зашили всю квартиру поролоном. Для шумоізоляції використали також ковдри. Виставили світло, бо все має бути професійно. Повідомили у чаті про концерт сусідів. Всі вони зраділи і сказали: «Так!» – розповідає Олена Польова.

Перший концерт, під час якого Олена виконала пісні різних виконавців у прямому ефірі, відбувся 28 березня. Трансляцію переглянули понад 8400 користувачів Instagram з 20 країн світу. За словами Олени, тоді вона отримала чимало схвальних відгуків та запрошень від українців з-за кордону. 15 квітня Олена дала другий онлайн-концерт лише з піснями Алли Пугачової «Співаю Аллу».

15 квітня – день народження Пугачової. Я дуже люблю її творчість, тому що це єдина для мене співачка, яка на сцені не просто співає, а грає свої пісні. Мені подобається такий підхід, бо сама для виконання завжди обираю те, що прожила. Концерт спеціально зрежисований, пісні підібрані так, аби кожна влучила у серце. «Этот мир придуман не нами» – про те, що ми з тобою можемо любити та знайти свій шлях, якщо ми не замшілі люди. Також є композиції про любов, рідкісна пісня Висоцького «Біда», виконана колись Пугачовою. Її, напевно, взагалі мало хто чув. Завершила я концерт піснею «Жить! Гореть и не угасать. Жить, а не существовать!» На жаль, від перезавантаження мережі злетів прямий ефір. Тому я повторю концерт знову. Але сьогодні ми вже поставимо два телефони, – розповіла Олена.

 Тож другий онлайн концерт Олени Польової “Співаю Аллу” відбудеться сьогодні, 16 квітня, в Instagram. Переглянути його можна за посиланням @alena_polevaya. Початок трансляції – о 19:00

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter