Новини
Кримінал

На Хмельниччині сварка між чоловіком і жінкою закінчилась смертю

56-річному жителю села Кальня Деражнянського району оголосили про підозру у вчиненні злочину – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

За інформацією правоохоронців, він до смерті побив свою співмешканку.

“Після застілля між підозрюваним та його 67-річною співмешканкою виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс жінці численні удари по голові та тулубу”, – повідомили у поліції.

Жінка нікуди не зверталась за допомогою, та коли зловмисник наступного дня ввечері повернувся з роботи, вона вже була мертвою. Розуміючи, що смерть потерпілої є результатом його дій, чоловік одразу ж викликав місцевого фельдшера і намагався переконати її, що співмешканка померла природною смертю.

Проте на тілі загиблої почали проступати сліди побиття, тож лікарка разом з рідними потерпілої одразу ж повідомили про те, що сталось, до поліції.

Під час спілкування з правоохоронцями зловмисник продовжував заперечувати факт побиття, аж поки не надійшов висновок судово-медичного експерта про те, що причиною смерті стала закрита тупа травма грудної клітини. Крім того, працівники поліції встановили свідків конфлікту між співмешканцями.

Наразі зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter