Новини
Дозвілля

Універсальні та незвичайні: як обрати правильний подарунок

Буває так, що ви щойно познайомилися з чоловіком, а у нього зовсім скоро – день народження. Ви знаєте його ще не досить добре, але напевно хочете подарувати щось дійсно варте уваги. Тому далі ми запропонуємо вам кілька варіантів, що дарувати в подібній ситуації.

Універсальні ідеї

Існує багато варіантів подарунків, які підійдуть практично кожному чоловікові. Серед них:

Портмоне або візитниця. Хороший варіант презенту, особливо якщо чоловік працює в сфері бізнесу і йому необхідний статусний гаманець або шкіряна візитниця.

Портативний зарядний пристрій. Універсальний варіант, адже подібний девайс завжди допоможе йому бути на зв’язку, в тому числі, і з вами.

Термокружка. Відмінне рішення, особливо в холодну пору року, коли гаряча кава і чай стають індикатором гарного настрою.

Набір келихів. Якщо ви точно знаєте, що чоловік дозволяє собі іноді випити спиртні напої, то ви можете подарувати йому спеціальні чарки для коньяку, або ж келихи для віскі або пива.

Банний халат. Ще один практичний подарунок, який точно стане в нагоді чоловікові. Вибирайте м’які махрові текстури і стримані тони. До того ж, можна замовити для цього презенту спеціальний іменний напис.

Чохол для телефону. Якщо ви знаєте модель його мобільного пристрою, то замовте для нього якісний чохол. При цьому, ви можете вибрати відразу кілька, в тому числі і з якимось кумедним принтом або написом.

Сертифікати для усіх

Чудовим варіантом буде подарувати чоловікові один з сертифікатів на https://www.bodo.ua/podarki-muzhchine/, наприклад:

Екстремальне водіння. Мало який чоловік відмовиться від подібного уроку, адже це не просто цікавий досвід і нові навички, а й великий сплеск адреналіну в крові.

Spa догляд для тіла Man. Повірте, чоловіки теж люблять подібний відпочинок і ваш обранець із задоволенням скористається цим сертифікатом. Тим більше, що спеціально для нього там підібрані спеціальні процедури, в тому числі, масаж.

Майстер клас керування яхтою. Навіть якщо у чоловіка немає яхти і найближчим часом її придбання не планується, йому точно сподобається подібний досвід і можливість відчути себе мільйонером.

Вечеря з безлімітним м’ясом. Не дарма всі кажуть, що серце чоловіка відкривається через шлунок. Тому подібний сертифікат він використає практично одразу, щойно ви його піднесете! Тим більше, що там діє система родізіо і він дійсно зможе спробувати безліч смачних м’ясних страв.

Занурення у віртуальну реальність. Чудовий варіант для презенту. Подібні ігри зараз – на піку популярності, і він точно із задоволенням зануриться в світ віртуальної реальності.

Пейнтбол. Це досить активне і цікаве проведення часу, адже чоловік зможе позмагатися зі своїми друзями і весело провести час.

І пам’ятайте, що цей день народження вам варто провести разом з ним, адже це буде чудовою нагодою пізнати його трохи краще.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter