Новини
Події

Львівський “треш” знову на Хмельниччині

Вже вкотре у Хмельницькій області з’являється львівське сміття. Цього разу дві фури непотребу несанкціоновано скинули посеред дороги під Ізяславом.

Про це “Вголосу” повідомив голова Ізяславської РДА Іван Федорчук.

“Знову наробив серед дороги, знову в тому самому місці. Звертатися до нього на “ви” і називати “шановним” уже зовсім немає бажання, та це й не допомагає. Як засновник “Самопомочі” мав би допомагати всім і вся, а він навіть зі своєю господаркою сам розібратись не може, засвинює натомість усю Україну. Скільки це ще триватиме?” – зазначив Іван Федорчук.

Фото, надані чиновником, підтверджують, що сміття привезли саме зі Львова.

Це вже друга поява львівського сміття під Ізяславом. Минулого місяця — перед Великоднем три вантажівки непотребу скинули в тому ж місці. Тоді сміття збиралися скинути у Старокостянтинові, але там проти цього запротестували місцеві мешканці. Відтак вантажівки простояли ніч у полі, під ранок зсипали непотріб біля Ізяслава і втекли назад до Львова.

Також ми повідомляли, що у сам Чистий четвер, чотири вантажівки непотребу скинули у Берездівській сільській ОТГ у Славутському районі Хмельницької області просто на злітну полосу місцевого аеродрому.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter