Новини
Культура

На свято у Хмельницькому влаштують дитячу виставу просто неба

Напередодні Дня захисту дітей, на майданчику біля колон Хмельницької обласної філармонії маленьким глядачам покажуть музичну виставу “Петрик і вовк”.

Ця повчальна розповідь про сміливого хлопчака Петрика, який за допомогою Пташки зумів перехитрувати і провчити Вовка – одна з найвідоміших у світі дитячих музичних історій.

Музично-хореографічна вистава за однойменною казкою Сергія Прокоф’єва допоможе маленьким слухачам відкрити світ великої симфонічної музики!

Казкові образи тут «розмовлятимуть» голосами відповідних музичних інструментів та мовою танцю. Яскрава музика якнайкраще відтворює їх характер, захоплює уяву своїм різнобарвним звучанням та цікаво і невимушено відкриває діткам секрети сприйняття музичного мистецтва!

Участь у виставі візьмуть камерний оркестр, солісти духових груп Академічного симфонічного оркестру та артисти балету Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля”. Диригент – заслужений діяч мистецтв України Сергій Леонов. Балетмейстер – Заслужена артистка України Олена Єфімчук.

Якщо погода сприятиме, вистава запланована на 31 травня, неділю. Початок о 17:00.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter