Новини
Політика

Народні депутати стали на захист Хмельницької АЕС

Народна депутатка від Хмельниччини Олена Копанчук, яка пройшла у Верховну Раду України по 189 виборчому округу, оприлюднила відео, в якому йдеться про захист державного підприємства “Енергоатом” та відстоювання інтересів мешканців міст-супутників.

У Верховній Раді України нардепи провели брифінг з нагоди створення міжфракційного депутатського об’єднання за розвиток атомної енергетики.

Будемо вимагати в Уряду зняти необґрунтовані обмеження з атомних електростанцій! Я знаю яким болісним є скорочення виробітку електроенергії Хмельницької АЕС для жителів міста Нетішина. Саме атомна є головним бюджетоутворюючим підприємством громади. За кошти від виробітку електроенергії забезпечують розвиток усієї 30-кілометрової зони та добробут тисяч сімей, що живуть та працюють в самому місті-супутнику, – написала у дописі Олена Копанчук.

Сьогодні провели брифінг з нагоди створення міжфракційного депутатського об’єднання за розвиток атомної…

Опубліковано Народний депутат України Олена Копанчук – 189 виборчий округ Пʼятниця, 5 червня 2020 р.

Ми добре розуміємо і усвідомлюємо, які наслідки можуть бути щодо заниження виробництва електроенергії. Ми розуміємо, що це є і збільшення рівня безробіття, і зменшення заробітної плати. Крім того, така неефективна робота зниження потужностей автоматично призводить до збільшення собівартості кіловат-годин. Ми повинні разом консолідовано сьогодні вимагати від Уряду застосування всіх дій щодо недопущення зниження потужностей електроенергії, а також зняти всі заборони, які зараз є, – заявила народна депутатка.  

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter