Новини
Суспільство

Побитий нардеп з Хмельниччини прагне покарання для кривдника

Народний депутат від “Слуги народу” Юрій Заславський озвучив власну версію свого побиття у сусідній області.

“Я повертався з дружиною після пленарного тижня додому, у Хмельницький. Заїхали на заправку купити води. В черзі на заправці відбулася словесна перепалка. Уже на вулиці до мене підбіг чоловік і наніс кілька ударів”, – прокоментував Заславський для Суспільне Поділля.

Нагадаємо, інцидент за участі народного обранця від Хмельниччини стався вчора неподалік села Зарічани. На автозаправці Юрій Заславський та незнайомий йому чоловік спочатку посварилися, а згодом, вже за межами АЗС, конфлікт закінчився бійкою.

На думку Юрія Заславського, чоловік має понести покарання, оскільки ніхто не має права вирішувати конфлікти за допомогою рукоприкладства. До того ж, як розповів нардеп, конфлікту, як такого, не було. Стоячи у черзі, він розмовляв з дружиною і емоційно жестикулював. В результаті – зачепив рукою незнайомця, за що одразу вибачився. Але останній вирішив продовжити “розмову” на вулиці.

За фактом події Заславський написав заяву до поліції. Також він заявив, що збирається звернутися за медичною допомогою, оскільки наразі у нього дуже болить голова.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter