Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині відремонтують дороги до туристичних місць

Мова йде про автошляхи до Кам’янця-Подільського та Сатанова, про які згадував президент Володимир Зеленський під час візиту на Хмельниччину.

На спільному брифінгу для ЗМІ заступник глави Офісу Президента України Кирило Тимошенко разом з очільником Укравтодору Олексієм Кубраковим підтвердили такий план. За їхніми словами, у цьому році увага буде приділятися автошляхам, що ведуть до узбережжя Чорного моря, а також дорогам, до об’єктів привабливих для туристів, в тому числі – іноземних.

“Коли ми були минулого тижня на Хмельниччині, було вирішено щодо того, щоб траса, яка йде з Хмельницького до туристичного центру – Кам’янця-Подільського та Сатанова – була зроблена теж цього року, аби люди мали можливість мандрувати Україною”, – зазначив Кирило Тимошенко.

Як зазначають в ОДА, що Постановою Кабінету Міністрів України №254 від 1 квітня 2020 року на поточний середній ремонт окремих ділянок автомобільного шляху регіонального значення Р-48 Кам’янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір’я загальною протяжністю 30 км було передбачено 240 млн.грн.

За дорученням Президента, Cлужба автомобільних доріг у Хмельницькій області розпочала проведення тендерних процедур на поточний середній ремонт дороги Р-48 на ділянці Сатанів-Війтівці протяжністю біля 40 км. Передбачається, що Кабінетом Міністрів України на ці цілі незабаром може бути виділено додаткове фінансування в обсязі близько 210 млн.грн.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter