Новини
ДТП

На Хмельниччині сталося три ДТП з потерпілими

Протягом вихідних у дорожньо-транспортних пригодах в різних районах Хмельницької області постраждало четверо осіб.

20 червня в селі Слобідка Деражнянського району 23-річний місцевий житель, керуючи скутером «Сузукі», зіткнувся з вантажівкою «ГАЗ-53» під керуванням 49-річного жителя села. У результаті ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

21 червня на вулиці Прибузькій в обласному центрі поблизу перехрестя зі Старокостянтинівським шосе 33-річний житель с. Климашівка Хмельницького району, керуючи мотоциклом «FORTE FT250-CKA», не впорався з керуванням, виїхав на бордюр, після чого мотоцикл перекинувся. У результаті ДТП водій мотоциклу та його 30-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до травматологічного відділення обласної лікарні.

Того ж дня на автодорозі «Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця» неподалік села Слобідка Кульчиєвецька 20-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Опель Вектра», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет. Автівка перекинулася. У результаті ДТП 28-річна пасажирка авто отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до реанімаційного відділення Кам’янець-Подільської районної лікарні.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП і закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, повідомляють у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter