Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині стихія валила дерева та палила будівлі (ФОТО)

Зливи та шквалисті вітри, які пройшлися вчора територією Хмельницької області, завдали клопоту як пересічним громадянам, так і рятувальникам.

Нагадаємо, вчора вранці після зливи в черговий раз підтопило вулицію Геологів на речовому ринку. А в другій половині дня вулиці Хмельницького подекуди перетворилися на ріки та озера.

Дісталося і мешканцям районів області. У Сатанові затопило ринок, а в Нетішині на вул. Набережній вітер звалив дерево на припаркований під ним автомобіль. В результаті проїзд до будинку виявився заблокованим. На допомогу містянам прийшли рятувальники, які розпиляли дерево, вивільнили автомобіль та розчистили дорогу від гілок.

Падали дерева і в Хмельницькому. Зокрема, у парку ім. Чекмана…

…у дворі одного з міських домогосподарств вербу звалило на електричні дроти…

…на вул. Комарова дерево впало на дорогу та обірвало лінію електромережі. Прибирали наслідки стихії також рятувальники.

Ще одне дерево впало на дорогу у Кам’янець-Подільському районі в селі Сахкамінь.

Дісталося і будівлям. Розряди блискавок влучили у дві будівлі на Шепетівщині та підпалили їх. Спочатку запалало у се­лі Бе­рез­на – там загорілася при­ват­на до­по­між­на спо­ру­да площею 40 квадратних метрів. Во­гонь пошкодив пок­риття, пе­рек­риття, сті­ни та до­маш­нє май­но, зав­давши збит­ків на 5 ти­сяч гри­вень.

За кілька годин по­же­жа від блискавки виникла у се­лі Судилків в господарчій споруді. Во­гонь теж пошкодив покриття, прекриття, сті­ни та до­маш­нє май­но. Сума збитків – 2 ти­с гри­вень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter