Новини
Суспільство

У Славуті облаштовують територію біля Палацу культури

Перед міським Палацом культури комунальники Славути облаштовують алею, яка не лише прикрасить місто, а й, сподіваються, стане його туристичною родзинкою.

Обабіч доріжки, що веде до Палацу культури, вже встановили металеві мереживні конструкції арки. Незабаром їх обплетуть троянди, висаджені тут раніше. Мешканці Славути вже встигли назвати алею “весільною”.

Крім того, як повідомляють у виконкомі, поряд з Палацом встановлено нові, зручні лавки, поряд з якими облаштовано клумби. Піднімається і зеленіє «Ірландський сад», що висадили минулого року. Тоді ця ідея отримала підтримку в рамках проекту «Громадський бюджет».

Також поблизу Палацу спорту, на вул. Я. Мудрого, приватний підприємець хоче облаштувати зупинку громадського транспорту із торговельною продуктовою точкою. У виконкомі показали ескіз майбутньої зупинки та просять мешканців Славути висловити свої думки, пропозиції та зауваження щодо нової споруди в коментарях.

Більшість коментаторів поки що виступають проти ще одного магазину в цьому районі. Кажуть, їх там і так достатньо. А ось ідея з облаштуванням зупинки містянам подобається. Щоправда, до ескізу також є зауваження.

“Зупинка позаду буде пропускати дощ! І коли зливи, то люди, які чекають, будуть змокати в очікуванні транспорту”, – пишуть славутчани.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter