Новини
ДТП

На Хмельниччині у декількох ДТП постраждали діти

Чотири дорожньо-транспортні пригоди сталися на територї області впродовж вихідних. Травмувалося четверо дорослих та троє дітей, повідомляють у поліції Хмельницької області.

У селі Радісне Красилівського району мешканець Красилова, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Автомобіль перекинувся, водій отримав тілесні ушкодження. У важкому стані його госпіталізували до реанімаційного відділення Красилівської ЦРЛ. Також у ДТП травмувалася його 19-річна пасажирка. Її з переломом ноги доставили до травматологічного відділення.

На автодорозі «Хмельницький – Тернопіль», поблизу села Малиничі Хмельницького району, у киянина, який був за кермом автомобіля «SsangYong» лопнула шина. Внаслідок ДТП автівка опинилася у кюветі. Пасажирка автомобіля, мешканка Вінниці, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької обласної лікарні.

На автодорозі «Хмельницький – Вінниця», поблизу села Пирогівці Хмельницького району водій автомобіля «Део Ланос» не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілями «Рено Колеос» і «ЗАЗ Славута», які рухались в попутному напрямку. Пасажири «Део Ланос», жителька Ярмолинецького району з 2-річною дитиною, та 12-річна пасажирка «Рено» отримали тілесні ушкодження. Їм надали медичну допомогу без госпіталізації.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася також біля села Пирогівці. Хмельничанин, керуючи автомобілем «Лада-Калина», збив 10-річну дівчинку, яка перетинала проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході.  Дівчинку з  тілесними ушкодженнями госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter