Новини
Кримінал

На Хмельниччині прикрили нелегальний алкогольний цех

У “підприємців” фіскали Хмельницької області вилучили понад тонну сировини та понад дві тони готового фальсифікованого алкоголю.

Слідчі головного управління ДФС у Хмельницькій області припинили діяльність організованої групи, члени якої налагодили роботу «підпільного цеху» із незаконного виготовлення алкогольних напоїв.

Як встановили під час досудового розслідування, організована група у складі трьох осіб здійснювали масове незаконне виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. В подальшому готовий “продукт” під виглядом елітного алкоголю реалізовували покупцям через торгівельну мережу Хмельницької області.

За результатами проведення 11 санкціонованих обшуків було вилучено понад 1,2 тони спирту, а також понад 2,5 тони фальсифікату (горілка, коньяк, віскі, ром, джин, бренді, текіла тощо. Підробку розливали у скляну тару, картонні коробки типу «bag-in-box» ємністю по 2-3 л, пластикові ПЕТ-пляшки ємністю від 0.5 л до 10 л.

Крім того, з незаконного обігу вилучили підроблені марки акцизного податку та обладнання, що забезпечувало виробництво алкогольних напоїв. В червні кримінальне провадження з обвинувальним актом щодо трьох учасників організованої групи направлено до суду, повідомляють у прес-службі ДФС у Хмельничцькій області. .

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter